Squash i tomat - peberfrugtpure

Fredagens oprydning i grøntsagsskuffen afslørede også en lille fin squash. Ikke nok til at vi alle 4 kunne få det som selvstændig ret, men som tilbehør til noget andet, kunne den fint bruges.
Det blev så til denne lille ret, som sammen med gourmetbønnerne og hvidløgsyoghurt udgjorde tilbehøret til aftenens menu.

 
Squash i tomat - og peberfrugtpure.
250 g squash
1 lille hakket løg                                       
1 spsk olivenolie                              
1 tsk peberpasta (Ajvar)

1 tsk tomatpasta
1 spsk hakket dild/1 tsk tørrede dildspidser
Salt og peber
Vask squashen, tør den og skær den i tern. Hak løget  og sauter det i olien, til det er bløde. Tilsæt tomatpasta og Ajvar og bland det hele godt.  Tilsæt squash og steg ved middel varme. Tilsæt salt og peber og steg videre til squashen begynder at afgive sin væde. Tilsæt lidt vand, hvis det begynder at sætte sig fast på bunden. Læg låg på og lad det koge ved lav varme. Når squashen er mør, tilsættes hakket dild. Der røres rundt og varmes igennem, før gryden tages af. Lad den stå tildækket lidt tid før servering.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg er altid glad for en kommentar